IMG_0761[1]

Efterårsmenu

Efterårsmenu ud af huset
(Kan bestilles fra 1/9 til 22/12)
(Minimum 6 kuverter og bestilling 5 dage i forvejen. Bestilling i god til anbefales, da visse dage bliver udsolgte før tid)

Lækker efterårsmenu som fungerer både som deleretter ved bordet eller tag selv som buffet. Der er 2 varme retter, som selv skal opvarmes i ovn, vejledning medfølger hertil.

Ballotine på sej toppet med efterårskål
Hjemmerøget laks med rimmet rødbede
Fiskedeller fyldt med svampe serveret med rødløgskompot
Dampet kyst fisk med variation af lokale tomater
Hjemmetørret nakkefilet marineret med kærnemælk og peberrod
Efterårssalat med kylling
Svinekæber med kant af skinke med kompot på kartoffel og kål
Lille æbledessert med nødder og karamel

199,-
Tilvælg 2 slags hjemmebagt brød 15,-

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri