IMG_0741[1]

Gourmetmenu

(Fra kl 18:00)

Forret:

Hvide Asparges
Havkat og kammusling
Citron og ramsløg
Vin: Louis Jadot, Chardonnay, Frankrig

Mellemret

Fiskebisque
Krabbe og limfjordsmuslinger
Persille og radiser
Vin: Cap De Coste Rosé, Cinsault, Frankrig

Hovedret

Gris og Ko
Spinat og løg
Kartoffel og glace
Vin: Wildcard, Shiraz/Cabernet Sauvignon, Australien

Ost

Røget vesterhavsost
Hengemte æbler og havtorn
Vin: Vignobles des 2 Lunes, Pinot Gris, Frankrig

                                              

Dessert

Rabarber
Hvid chokolade og estragon
Rabarber symfoni
Vin: Menade, Sauvignon Blanc, Spanien

2 retter 275,-
3 retter 315,-
4 retter 365,-
5 retter 400,-
Vinmenu per glas 65,-

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri