IMG_0741[1]

Gourmetmenu

Vores mad er sammensat ud fra det bedste sæsonen har at tilbyde. Vi foretrækker lokale og danske råvarer, men lader os ikke begrænse for at finde den allerbedste kvalitet. Vi elsker Limfjorden, dens skønne skatkammer og områdets mange små lokale producenter. Dette bærer vores menukort stor præg af. Vi glæder os til at give Jer en dejlig oplevelse.

(Fra kl 18:00)

Forret:

Torsk og rejer
Kartoffelskum og kirsebær
Æble og dild
vin: Peter Lehmann, wildcard, chardonnay 2016

Mellemret

Æbleskiver
Blåmusling og krabbe
Blomme og solbær
Vin: Bestheim, Crémant d’Alsace – Brut, Alsace

Hovedret

And i 2 variationer
Variation af Beder
Løg og svampesauce
Vin: Edito – Salice Salentino, Riserva 2015

Ost

Vesterhavsost
Mandarin og havtorn
vin: Warre’s, Fine White Port, Douro

                                              

Dessert

Lun Julekage
Solbæris og nødder
Sauce på brunkager
vin: La Playa, Late Harvest – Sauvignon Blanc, Colchagua Valley

3 retter 315,-
4 retter 365,-
5 retter 400,-
Vinmenu per glas 75,-
Fuld vinmenu 350,-

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri