IMG_0741[1]

Gourmetmenu

Vores mad er sammensat ud fra det bedste sæsonen har at tilbyde. Vi foretrækker lokale og danske råvarer, men lader os ikke begrænse for at finde den allerbedste kvalitet. Vi elsker Limfjorden, dens skønne skatkammer og områdets mange små lokale producenter. Dette bærer vores menukort stor præg af. Vi glæder os til at give Jer en dejlig oplevelse.

(Fra kl 18:00)

Gourmet Menu
(fra kl 18)

Gourmet Menu
(fra kl 18)

Forret
Danske ærter
Havtaske og hesterejer
Stikkelsbær og dild
vin: Prosecco, Italien, Glera

Mellemret
Limfjordssuppe
Jomfruhummer og limfjordsmuslinger
Syltede asparges og sommerurter

vin: Vignoble des 2 Lunes, Alsace, Pinot Gris

Hovedret
Spoleben
Kål og nye gulerødder
Nye kartofler og intens sauce
vin: Bodegas Tempore, Aragon, Tempranillo

Ost
Bernstein Grubé
Agurk og havre
vin: La Campagne, Gascogne, Sauvignon Blanc

Dessert
Rødgrød med fløde på vores måde
Variation af bær og hvid chokolade
Tørret mælk og crunch
vin: Chateau De Fesles, Loire, Grollau og Gamay

2 retter 289,-
3 retter 325,-
4 retter 380,-
5 retter 400,-

Vinmenu per glas 75,-
Fuld vinmenu 350,-

 

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri