IMG_0741[1]

Gourmetmenu

Vores mad er sammensat ud fra det bedste sæsonen har at tilbyde. Vi foretrækker lokale og danske råvarer, men lader os ikke begrænse for at finde den allerbedste kvalitet. Vi elsker Limfjorden, dens skønne skatkammer og områdets mange små lokale producenter. Dette bærer vores menukort stor præg af. Vi glæder os til at give Jer en dejlig oplevelse.

(Fra kl 18:00)

Gourmet Menu
(fra kl 18)


(fra kl 18)

Forret
Rødtunge
Tomat og puffede pasta
Vesterhavost og brunet smør
Vin: Peter Lehmann, Chardonnay, Australien

Mellemret
Krabbe og jomfruhummer

Agurk og radiser
Sky på blåmusling
Vin: Philippe Prie, Archange, Champagne

Hovedret
Kalvemørbrad
Ærter og nye kartofler
Fyldig sauce med sommerurter
vin: Chono, Syrah, Limari Vally

Ost
Bernstein Grubé
Agurk og havre
Vin: La Campagne, Sauvignon Blanc, Frankrig

Dessert
Bær fra lokal området
Kage på chokolade og mandler
Bær tilberedt på 4 måder
Vin: Porto Réccua, Rosé Port, Duoro
2 retter 289,-
3 retter 325,-
4 retter 380,-
5 retter 400,-
Vinmenu per glas 75,-
Fuld vinmenu 350,-


 

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri