IMG_0741[1]

Gourmetmenu

Vores mad er sammensat ud fra det bedste sæsonen har at tilbyde. Vi foretrækker lokale og danske råvarer, men lader os ikke begrænse for at finde den allerbedste kvalitet. Vi elsker Limfjorden, dens skønne skatkammer og områdets mange små lokale producenter. Dette bærer vores menukort stor præg af. Vi glæder os til at give Jer en dejlig oplevelse.

(Fra kl 18:00)

Menuen udskiftes med en påskemenu i påsken, tjek menuen under påske

Forret:


Letrøget
Stenbiderrogn
Kulmule og radiser
Puffede chips og jordskokkefumé

Mellemret:


Tempereret kuller
Græskarkerner og og blåmuslinger
Gul fiskesuppe

Hovedret:


Okse tilberedt natten over
Bagt gulerod og grillet løg
Kartoffelskum og intens glace

Ost:

 


Den hvide dame
Variation af rødbede
Ristet rugbrød

Dessert:


Havtorn
Havtorn/chokoladecreme
Havtornis og æble

2 retter 289,-
3 retter 325,-
4 retter 380,-
5 retter 400,-
Vinmenu per glas 80,-
Fuld vinmenu 350,-

 

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri