IMG_0741[1]

Gourmetmenu

Vores mad er sammensat ud fra det bedste sæsonen har at tilbyde. Vi foretrækker lokale og danske råvarer, men lader os ikke begrænse for at finde den allerbedste kvalitet. Vi elsker Limfjorden, dens skønne skatkammer og områdets mange små lokale producenter. Dette bærer vores menukort stor præg af. Vi glæder os til at give Jer en dejlig oplevelse.

(Fra kl 18:00)

Forret:


Havtaske
Variation af tomat
Limfjordsmuslinger og urter
Vin: Laureatus, Albariño, Spanien

Mellemret

Helleflynder
Skovsvampe og spidskål
Fiskebisque og urter
Vin: Reveleste, Albariño, Spanien  

Hovedret

Mørbrad fra ungdyr
Braiseret gris og blommer
Variation over gulerod og glace
Vin: Poggio al Yufo, Sangiovese/cabernet Sauvignon, Italien

Ost

Bernstein Grubé fra Thise
Agurk og Mirabella
Havre og nødder

                                              

Dessert

Lokale æbler
Variation over æble
Nougat og fennikel
Vin: Symphonie de Fleurs, Colombard/Ugni Blanc, Frankrig

2 retter 275,-
3 retter 315,-
4 retter 365,-
5 retter 400,-
Vinmenu per glas 65,-

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri