IMG_0741[1]

Gourmetmenu

(Fra kl 18:00)

Forret:

Stenbiderrogn
Temperet helleflynder
Jordskokker og æg

Mellemret

 Kulmule 

Røgede muslinger og kartoffel
Kærnemælk og peberrod

Hovedret

Okse
Persillerodsmousse og spidskål
Portvin sauce

Ost

Rød kloster fra Thise
I 2 variationer
Pære og Valnød

                                              

Dessert

Havtorn og chokolade
Chokoladeterrine og havtornmousse
Gulerodsis og chokoladecrunch

1 ret 215,-
2 retter 275,-
3 retter 315,-
4 retter 365,-
5 retter 400,-

Vinmenu per glas 65,-

Vine per flaske 370,-

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri

Kære Gæster

Vi åbner op for årets sæson D 22 Februar.
Vi holder dog ekstra ordinært åbent D 14 Februar til Valentine