IMG_0741[1]

Gourmetmenu

Vores mad er sammensat ud fra det bedste sæsonen har at tilbyde. Vi foretrækker lokale og danske råvarer, men lader os ikke begrænse for at finde den allerbedste kvalitet. Vi elsker Limfjorden, dens skønne skatkammer og områdets mange små lokale producenter. Dette bærer vores menukort stor præg af. Vi glæder os til at give Jer en dejlig oplevelse.

(Fra kl 18:00)

Gourmet Menu
(fra kl 18)

 

(fra kl 18)

Gourmet Menu
(fra kl 18)

Forret
Helleflynder
Jordskokker og grønne tomater
Vin: Villa Huesgen, Weissburgunder – Trocken, Mosel 2018

Mellemret
Bisque på svampe fra skoven
Limfjordsmuslinger og kammusling
Vin: Hillgrove Creek, Chardonnay, South Australia 2018

Hovedret
2 x Kalv
Kalvebrisler og kalvemørbrad
Spidskål, selleri og rødbede
Vin: Tebaldo, Rosso, Puglien 2017

Ost
Fyrtårns ost fra Thise
Lokale blommer og stikkelsbær
Vin: Warre’s, Warrior Finest Reserve, Douro

Dessert
Æbler fra Lyby frugt
Marcipan og karamel
Basilikumis og brændt chokolade
Vin: Château Les Arroucats, Bordeaux, Sainte-Croix-du-Mont 2017

2 retter 289,-
3 retter 325,-
4 retter 380,-
5 retter 400,-
Vinmenu per glas 75,-
Fuld vinmenu 350,-

 

 

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri