Selskaber

Juleanretninger

Sammensæt din egen menu blandt forskellige juleretter
Gældende fra D 1/11-22/12)
(Minimum 6 kuverter og skal bestilles 3 dage i forvejen. Kan bestilles torsdag-søndag. Bestilling mandag-onsdag minimum 15 kuverter. Bestilling i god tid anbefales da der kan forekomme udsolgte dage)

Kolde retter:
Hjemmemarineret sild serveret med løg, landæg og karrycreme
Koldrøget laks fra egen rygeovn serveret med cremet æg, hjemmesylt og urtedressing
Håndpillede rejer serveret med skaldyrscreme og citron
Julesylte serveret med syltede rødbeder og sennep
Lun leverpostej serveret med bacon og svampe
Julesalat serveret med stykker af røget and

Varme retter:
Pandestegt fiskefilet serveret med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller og julemedister serveret med stuvet hvidkål
Glaseret hamburryg serveret med grønlangkål og brunede kartofler
Andebryst faseret med æbler og svesker serveret med brunede kartofler
Flæskesteg serveret med rødkål og brunede kartofler

Desserter:
Ris ala mande med lun kirsebærsauce
Æblekage med lybyæbler og kanel
Julekage med brunkagemousse
3 slags oste

3 kolde, 3 varme 1 dessert: 220,-
4 kolde, 4 varme og 1 dessert: 280,-
Tilvalg af retter: 25,- per ret

Tilvalg af hjemmebagt rugbrød og langtidshævet hvedebrød 15,-

Menuen udleveres koldt med instrukser til opvarmning. Kan udlevere varm ved nærmere aftale.

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri