selskaberslider

Juleanretninger ud af huset

Juleretter

(Gældende fra D 1/11-31/12)
(Mininum 6 kuverter og skal bestilles 2 dage i forvejen alle ugens dage, dog jule lukket fra 24/12-27/12)

Sammensæt din egen julefrokost med kolde/varme retter og desserter.

Kolde retter:
-2 slags sild serveret med løg, æg og karry salat
-Koldrøget laks fra egen rygeovn serveret med røræg og urtedressing
-Rejer serveret med mayonnaise og citron
-Julesylte serveret med syltede rødbeder og sennep
-Lun leverpostej serveret med bacon og svampe
-Julesalat serveret med stykker af røget and

Varme retter:
-Pandestegt fiskefilet serveret med remoulade og citron
-Tarteletter med høns i asparges
-Frikadeller og julemedister serveret med stuvet hvidkål
-Glaseret hamburryg serveret med grønlangkål
-Andebryst faseret med æbler og svesker
-Flæskesteg serveret med rødkål og brunede kartofler
-Æbleflæsk tilsmagt med timian

Desserter:
-Ris ala mande med lun kirsebærsauce
-Æblekage med lybyæbler og kanel
-3 slags oste
-Udvalg af hjemmebag/konfekt

3 kolde, 3 varme 1 dessert: 210,-
4 kolde, 4 varme og 1 dessert: 260,-
Tilvalg af retter: 25,- per ret
Tilvalg af hjemmebagt brød 15,-

Moderne julemenu

(Gældende fra D 1/11-31/12)
(Mininum 6 kuverter og skal bestilles 2 dage i forvejen alle ugens dage, dog jule lukket fra 24/12-27/12)

Marineret sild med variation af agurk og løg
Fisk fra egen rygeovn serveret med dehydreret beder og solbær
Rødspættefilet med grønkålsremoulade og grillet citron
Dampet fladfisk med julekrydret topping
Vores egen sylte fra æblegris fra Rødding med svampe og rødløgskompot
Hjemmerøget andebryst med grillet kål og kirsebær
Langtidsstegt grissebasse med karamelliseret kartofler og julesalat
Krydret julekage toppet med hvidchokoladepuré og mousse på brunkager

185,-
Tilvalg af 2 slags hjemmebagte brød 15,-

Julegourmet ud af huset

(Gældende fra D 1/11-31/12)
(Mininum 6 kuverter og skal bestilles 5 dage i forvejen alle ugens dage, dog jule lukket fra 24/12-27/12)

Vores egen lynrimmet sild med variation af agurk og løg
Bagt havtaske med brunet smør og kål
Fisk fra egen rygeovn serveret med dehydreret beder og solbær
Vores egne æbleskiver med fyld af limfjords skaldyr
Paneret torskefisk med grønkålsremoulade og grillet citron
Rilette af and med sprød skorpe og bærkompot
vores egen sylte fra æblegris fra Rødding med svampe og rødløgskompot
Langtidsstegt grissebasse med karamelliseret kartofler og julesalat
Krydret julekage toppet med hvidchokoladepuré og mousse på brunkager
Ris ala mande med vaniljecreme, portvinsnødder og mandarinis

Hertil hjemmebagt brød

299,-

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri