IMG_0761[1]

Mad ud af huset

Efterårsmenu

(Mininum 6 kuverter og bestilles 2 dage i forvejen alle ugens dage)
(Gældende fra D 24/9-1/11)

Fisketerrine med spidskål og dild
Rødbedeperlebyg med ristet hvid fisk
Hjemmerøget kulmule toppet med æble og fennikel
Tatar af koldrøget laks med lokale æg og sennepscreme
Grillet hjertesalat med syltede løg og grillet hvid kloster ost
Salat på kål og svampe fra efteråret toppet med tørret skinke og nødder
Langtidsstegt dansk cuvette med efterårsfrikasse
Lys chokoladefromage med syltede pærer
Hjemmebagt brød

185,-

Julemenu

(Mininum 6 kuverter og skal bestilles 2 dage i forvejen alle ugens dage, dog jule lukket fra 24/12-27/12)
(Gældende fra D 1/11-31/12)


Hjemmemarineret sild vendt i agurkeketchup med variation af løg og karry
Rødspættefilet med rødkålsremoulade og grillet citron
Hjemmerøget laks rullet i malt og nødder med tranebærsirup
Dampet fladfisk med julekrydret topping
Vores egen kalvesylte med dehydreret rødbede og sennepsmayo
Salat med confiteret andelår og syltede efterårssvampe
Moderne æbleflæsk med svinenakke toppet med æblekompot og bagte løg
Moderne ris ala mande med vaniljecreme og portvins syltede nødder
Hjemmebagt brød

199,-

Juleanretninger

Sammensæt din egen menu blandt forskellige juleretter
(Gældende fra D 1/11-31/12)
(Mininum 6 kuverter og skal bestilles 2 dage i forvejen alle ugens dage, dog jule lukket fra 24/12-27/12)

Kolde retter:
2 slags sild serveret med løg, æg og karry salat
Koldrøget laks fra egen rygeovn serveret med røræg og urtedressing
Rejer serveret med mayonnaise og citron
Julesylte serveret med syltede rødbeder og sennep
Lun leverpostej serveret med bacon og svampe
Julesalat serveret med stykker af røget and

Varme retter:
Pandestegt fiskefilet serveret med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller og julemedister serveret med stuvet hvidkål
Glaseret hamburryg serveret med grønlangkål og brunede kartofler
Andebryst faseret med æbler og svesker serveret med brunede kartofler
Flæskesteg serveret med rødkål og brunede kartofler
Æbleflæsk tilsmagt med timian

Desserter:
Ris ala mande med lun kirsebærsauce
Æblekage med lybyæbler og kanel
3 slags oste
Udvalg af hjemmebag/konfekt

Der serveres hjemmebagt rugbrød/lyst brød til de retter det hører til.

3 kolde, 3 varme 1 dessert: 200,-
4 kolde, 4 varme og 1 dessert: 250,-
Tilvalg af retter: 25,- per ret

Menuer

Selskaber

Kontakt

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri