IMG_0741[1]

Mad og Vin

Frokostmenu

(12:00 – 15.30)


Søndag i tidsrummet 12:00 – 14.30 serveres der kun vandkantsbuffet.

Stjerneskud fra Limfjorden 135,-kr
Ristet brød med stegt/dampet fiskefilet
Rejer, hjemmerøget laks, limfjordsmuslinger og syltede grønt
hummerdressing og citron.

Dampede Limfjordsmuslinger 120,-kr
Tilberedt sammen med urter og hvidvin
Serveret med hjemmebagt brød og urtemayo

Tapas 155,-kr
Hjemmerøget laks – Ristet hvid fisk –
Kammerskinke fra Thy – Lun oksemedaljon
Hertil 2 slags hjemmebagt brød og hjemmekærnet smør

Fiskeanretning 175,-kr
Hjemmerøget laks – Hjemmerøget limfjordsmuslinger – Variation af rejer – Ristet hvid fisk – Dampet fisk
Hertil 2 slags hjemmebagt brød og hjemmekærnet smør

Smørrebrød ala Limfjordens Hus 145,-kr
Rugbrød med vores egen marineret sild
Rugbrød med sprødstegt fiskefilet og røget musling
Ristet brød med hjemmerøget svinemørbrad og grillet ost

Salat med Grillet okse og Thise ost 125,-kr
Salat med det bedste fra sæsonen og hjemmesylt

Pasta med tørret skinke fra Mors 125,-kr
Tilsmagt med løg, urter og vesterhavsost

Kaffe og dagens kage 55,-kr

Aftenmenu

(Fra kl. 18)


Forretter:


Limfjordssuppe 89,-
På blåmuslinger og tang
Saltet helleflynder og sprøde kål

Skaldyr og kartoffelcreme 89,-

Krabbemousse, jomfruhummer og håndpillede rejer
Syrlige æbler og sprøde rødder

Signature Limfjords hotdog 89,-
Torskepølse med skinkekant
Blommepure, sennepsmayo og ristede løg,
syltede agurker og røget muslinger

 Røget krondyr fra egen ovn 99,-
Skovsvampe og bær
Agurkesne og citrontimian

Hovedretter:

Kulmule 205,-
Cremet Bouillon på kartofler og løg
syltede grønt og persille

Vesterhavs Pighvar 205,-
Kantareller, gulerødder og blommer fra salling
Limfjordsbisque, røgede muslinger og dild stuvede kartofler

Rødspætte 205,-
Skaldyrsfrikasse og romanesco
Små landkartofler fra salling og brunet smør

Dansk Jersey oksemørbrad 219,-
Kartoffelpuré med sprød skorpe
Efterårssvampe og knolde
Kraftig oksesauce

Desserter:

Gammeldags æblekage 79,-
Variation af æbler og vaniljefløde
Nougatis og karamel

Pære i solbær 79,-
Vaniljeis og solbærsne
Hvid chokoladesauce og sprødt

Jordskokke og nødder 79,-
Jordskokkeis og peantbutter
Saltede valnødder og nøddekiks

4 oste fra Thise Mejeri 79,-
Serveret med surt, sødt og salt

Gourmet menu

(Fra kl 18:00)

Forret:

Ristet pighvar
Sprød grønkål og søde løg
Suppe på græskar og tang

Mellemret

Skaldyrs æbleskiver med kerne af hummer og muslinger
Blommepuré og citrussne

Hovedret

Duet af lokalt krondyr og and
Bagte æbler og glaseret beder efterårskål, kartoffelkompot og sauce

Dessert

Perlebyg ala mande Sauce på kirsebær og portvin
Syltede nødder og is på julemandariner

1 ret 215,-
2 retter 250,-
3 retter 300,-
4 retter 350,-

Vinmenu per glas 65,-

Vine per flaske 370,-

Det sker vi har udsolgt – Bordbestilling er derfor en god idé

Mad ud af huset

Hos Limfjordens hus tilbyder vi også mad ud af huset. Skal I holde fødselsdag, konfirmation eller en hel tredje ting, står vi klar på Limfjordens hus med nogle spændende menuer, som I kan servere til jeres begivenheder. Vi kan tilbyde 3 forskellige selskabsmenuer, som vi har sammensat, men hvis ingen af disse frister, er der også mulighed for at lave din egen sammensætning ud fra vores 3 menuer.

Det også muligt at bestille vores retter fra aftenmenuen som ud af huset, hvis det ønskes.

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri