selskaberslider

Selskaber

Menuen til jeres næste fest. Mulighederne er mange, og vi sammensætter også gerne en special menu til jer.
Priserne er inklusiv opdækning med duge, stofservietter, blomster og servering og moms.
I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Selskabsmenu 1

3 retters menu
335,-
Drikkevarer a libitum 7 timer (øl/vand, 3 slags vin, kaffe)
495,-

Forretter

Varmrøget laks fra egen rygeovn

Serveret med stuvet spinat og årstidens salat med rejer og marineret grønt. Hertil hjemmebagt brød.

Dampet årstidens fisk

Serveret med marinerede rejer, røget blåmuslinger og salat. Hertil hjemmebagt brød.

Thy skinke og gravad dansk oksefilet

Serveret med puré af rodfrugter, syltede løg, saltbagte mandler og sprøde salater. Hertil hjemmebagt brød.

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt
Anrettet på sauteret grønt, serveret med waldorfsalat, ½ æble med tyttebær og timbale på årstidens grønt. Hertil hvide og sukkerbrunede kartofler, syltede asier og vildt flødesauce.

Langtidsstegt kalvemørbrad
Anrettet på ristet brød med svampekompot
Serveret med gulerodspuré, ristede svampe og variation af sæsonens grønt
Hertil små krydderkartofler og rødvins Demi-glace

Unghanebryst med kerne af jomfruhummer
Serveret med bagte rødder, variation af løg og dampet grønt
Serveret med pommes Anna tilsmagt med røget skinke og kraftig sky

Desserter

Isroulade
Med 4 slags is rullet i fragilite.
Serveret med bærsauce, chokolade og tuilles

Vaniljeis a la Limfjordens Hus
Vaniljeis tilsmagt med nødder, chokolade, bær og marcipan. Anrettet med lun chokoladesauce, chokoladebrud og tuilles.

Lun chokoladefondant
Serveret med isparfait på hindbær. Anrettet med crumble, tuilles og marinerede bær.

Selskabsmenu
2

3 retters menu
365,-
Pris ved Drikkevarer a libitum 7 timer ( øl/vand, 3 slags vin, kaffe)
565,-

Forretter

Fisk/skaldyrs tapas
Ferskrøget laks – Pocheret Havtaskehaler – Jomfruhummerbisque – Marineret Kammusling – Indbagt fiskemousse
Hertil brød

Triologi af kød
Røget dyrekølle – Okseballotine – Dansk Skinke
Serveret med urtemayo, marineret grønt, hvedeflager og salat.
Hertil brød

Ristet pighvar
Serveret med grøn risotto, syltede løg og urter
Hertil brød

Hovedretter

Langtidsstegt oksemørbrad
Serveret med variation af årstidens grønt
Kroketter med urter og kartoffelmos
Hertil intens portvins Demi-glace

Helstegt dyreryg (30,- ekstra) 
Serveret med ½ pære, skovsvampe, sauteret grønt og Waldorfsalat
Hertil sukkerbrunede og hvide kartofler, vildt flødesauce og
Surt/sødt

Helstegt oksefilet
Serveret med årstidens grønt
Flan på rodfrugter og bacon
Hertil små ristede kartofler og intens portvins Demi-glace

Desserter

Dessert tapas
Is tilsmagt med skyr – Lun kage – Luftig fromage – Florentinerkurv med marinerede bær

4 x Chokolade
Hvidchokoladeis – Orangechokoladekage – Chokolademousse – Chokoladeterrin

Orange panna cotta
Anrettet med crumble, variation af bær og hindbær is.

Selskabsmenu 3

Brunch

215,-
Hjemmerøget laks med cremet røræg tilsmagt med purløg
Søkogte rejer med frisk krydderurte mayonnaise
Fiskefrikadeller med vores egen remoulade
Stort Fiskefad med fisk og skaldyr
Kartoffelæggekage toppet med tørret skinke fra mors
Lun leverpostej med svampe og bacon
Små chorizo pølser med rustik ketchup chutney
Carpaccio med vesterhavsost og pesto
Lokal spegepølse med syltede grønt
Salat på det bedste fra årstiden
4 Oste fra Mejeriet i Thise
Hjemmelavede marmelader og smørbar chokolade
Skyr fromage på glas
Små pandekager i citruskaramel
Hjemmebagt kringel efter gammel opskrift
Stor brødkurv med forskellige typer hjemmebagte brød med hjemmekærnet smør

Kold og varm buffet

320,-

Marineret laks serveret med syltede grønt
Variation af røget fisk og skaldyr fra egen rygeovn
Duet af rejer serveret med urtecreme
Limfjords inspireret fiskeanretning
Tørret skinke serveret med salat og marineret frugter
Gravad okse serveret med syrlig mayo
Perlebyg salat tilsmagt med pesto og syltede løg
Indbagt laks med krydderurter
Lun fiskefilet
Varme Grønsagstærter
Langtidsstegt oksefilet serveret med bagte rødder
Tarteletskaller serveret med høns i asparges
Stor frugtkurv
Oste fra Thise Mejeri med diverse tilbehør
Hertil forskellige typer hjemmebagte brød


Frokostbord ala Limfjordens Hus 

335,-

Lun muslingesuppe serveret i kop
Vores egen sild marineret med honning, citron og dild
Udvalg af røget fisk og skaldyr fra vores røgovn
sø kogte rejer og røget creme
Rødspættefilet med serveret med vores egen rustikke remoulade
Sprød krokette med saltede fisk og kartoffel
Dampet fladfisk med sauce hollandaise og danske asparges
Salat på det bedste fra årstiden
Vores egen bresaola af okse med syltede grønt
Kammerskinke fra Thy med Thise ost
Miniburger med svinekæber som pull pork og cremet sommerkål
Svinekam stegt med peber og laurbær serveret med små grønsagstærter
Oksebryst tilberedt i 16 timer
Udvalg af hjemmebagt brød og hjemmekærnet smør

Varm buffet

Pris uden forret: 385,-kr
Pris med forret 425,-kr

Forret på tallerken:
Vælg en fra selskabsmenu 1

Hovedretsbuffet:
Helstegt dansk oksefilet

Lammekølle fyldt med hvidløg og persille

Glaseret skinke

Rødvinssky

5 salater med det bedste fra årstiden

små tærter med grønt

Kartofler stuvede med fløde, løg og vesterhavsost

Små landkartofler med årstidens pesto

Stor brødkurv med forskellige hjemmebagte brød



Dessertbuffet:

Chokoladekage toppet med chokolademousse

Isroulade med 4 slags is

Frugttærter med vaniljecreme

© Copyright - Limfjordenshus Restaurant og Røgeri